Šport
55 ogledov

ACH Volley razkril ime novega trenerja

Ljubljančani potrdili naslednika Zorana Kedačiča.

Andrej Urnaut bo v naslednji sezoni trener odbojkarjev ACH Volley, so zapisali na spletni strani ljubljanskega kluba, ki je prejšnji teden slavil petnajsti naslov državnega prvaka, osvojil je tudi slovenski pokal in nastopil v četrtfinalu evropskega pokal CEV. Korošec Urnaut bo na mestu glavnega trenerja nasledil Zorana Kedačiča.

Kedačič je bil v zadnjih zadnjih dveh letih in pol zelo uspešen, so navedli tudi v klubskem sporočilu, zato je novica o zamenjavi nekoliko presenetljiva.

Dvainpetdesetletni Urnaut je v tej sezoni anhovski Salonit vodil do tretjega mesta v slovenskem prvenstvu. Preden je leta 2001 začel delati kot trener je bil zelo uspešen odbojkar. Zaigral je v finalu lige prvakov, bil večkratni belgijski klubski državni in pokalni prvak, v reprezentančnem dresu Jugoslavije je zbral kar tristo nastopov, za Slovenijo pa 70.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice