Šport > Nogomet
160 ogledov

Slovenski prvoligaš že našel novega trenerja

alen šćulac NK Krško Predsednik NK Krško Zoran Omerzu in novi trener Alen Šćulac (desno).
Krčani so v manj kot mesecu dni našli novega trenerja, ki je zamenjal Stipeta Balajića.

Alen Šćulac je novi trener nogometašev Krškega, so danes sporočili iz kluba. Na mestu prvega stratega kluba bo Šćulac nasledil Stipeta Balajića.

"Veseli nas, da smo se za vodenje članskega moštva dogovorili s trenerjem, kot je Alen Šćulac. Njegov način dela se popolnoma ujema s strategijo kluba, katere bistvo je dajati priložnost mladim nogometašem iz lastne nogometne šole in najbolj perspektivnim omogočiti dokazovanje v članskem moštvu, ki bo igralo v prvi ligi," ob novici o novem trenerju na spletni strani kluba citirajo predsednika Zorana Omerzuja. Šćulac je podpisal pogodbo do junija 2019, z ekipo pa bo priprave na spomladanski del sezone začel 8. januarja.

"Za prihod v Krško sem se odločil na podlagi strategije kluba, ki sloni na uveljavitvi mladih igralcev, kar mi je blizu, saj sem podobno zgodbo uspešno spisal že v Dekanih. Velik izziv zame osebno je, da to ponovim s Krškim na prvoligaški sceni."

Alen Šćulac

"Osnovni cilj sezone je, da načrtno pripravimo igralce za čim boljše spomladanske predstave in dokončno uveljavimo nekatere mlade igralce. Ob tej priložnosti bi se zahvalil vodstvu in igralcem NK Dekani za uspešno sodelovanje, želim jim še veliko športnih uspehov," pa je ob prihodu v mesto z edino jedrsko elektrarno v državi povedal novopečeni strateg.

Šćulac je po zaključku nogometne kariere nadaljeval delo v nogometni stroki. Kot glavni trener je ekipo Jadran Dekani lani popeljal iz tretje v drugo slovensko ligo, hkrati pa je bedel nad razvojem mladih nogometašev v Dekanih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice