Šport > Nogomet
761 ogledov

Pri prvoligašu menjava na klopi

Stipe Balajić
Še eden izmed trenerjev v najmočnejši slovenski ligi je ostal brez posla.

Nogometni prvoligaš Krško je sporazumno prekinil sodelovanje s trenerjem Stipetom Balajićem, so sporočili iz kluba. V zadnjih dveh krogih jesenskega dela Prve lige Telekom Slovenije bo ekipo vodil pomočnik trenerja Radovan Karanović.

"S trenerjem članskega moštva Stipetom Balajićem smo se dogovorili za sporazumno prekinitev sodelovanja. Stipetu se iskreno zahvaljujemo za njegov prispevek k razvoju našega mladega članskega moštva ter prepoznavnosti krškega nogometa in mu želimo vse dobro. Zadnji dve domači tekmi proti Celju in Gorici bo moštvo vodil pomočnik trenerja Radovan Karanović. Glavna naloga vodstva je čim prej najti novega trenerja, ki bo ekipo vodil že na zimskih pripravah," je v izjavi za javnost zapisal predsednik Krškega Zoran Omerzu.

Krško po 17 krogih zaseda osmo mesto na prvenstveni lestvici, doslej je zbralo 16 točk, toliko kot sedmouvrščeni Aluminij. Na zadnjih šestih tekmah je pod taktirko legendarnega nogometaša Maribora doživelo kar pet porazov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.