ACH Volley v Berlin po presenečenje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Odbojkarje ACH Volleyja čaka nocoj prva tekma letošnje lige prvakov. V Berlinu se bodo pomerili s šestkratnim in tudi aktualnim prvakom Nemčije, ekipo Recycling Volleys.
Oglej si celoten članek

Ekipa Recycling Volleys ima letos velike načrte. To je potrdila z nakupom štirih novih igralcev, ti naj bi omogočili, da dvakratni zaporedni nemški prvak večjo vlogo odigra tudi v Ligi prvakov.

Kljub odlični postavi Nemcev pa v ljubljanskem taboru menijo, da niso nepremagljivi. "Vsi po vrsti so odlični igralci, slabe točke nimajo. A vseeno mislim, da se z njimi da igrati in tudi zmagati. Velike probleme nam sicer predstavlja priprava na tekmo. Nemci imajo tako kakovostne igralce, da vsako tekmo igrajo z drugačno postavo. Sam njihovo ekipo predvidevam, a zadeti jo je težko. Mislim, da sta še najbolj predvidljiva blokerja, najbrž bosta tekmo začela Kmet in Bontje, na sprejemu mislim, da bosta v startni ekipi Kromm in Touzinsky, na korektorju Caroll, na liberu Shoji, še najbolj pa me bega, kdo bo organizator igre," je dejal trener Tomi Šmuc, ki si je v posnetkih ogledal kar nekaj tekem Berlinčanov, tudi tri v prvenstvu. Dve so gladko dobili, v zadnji pa z 2:3 izgubili proti Friedrichshafnu.

Ligo prvakov sta v skupini C, v kateri igra ACH Volley, v torek odprla Asseco Resovia Rzseszow in Budvanska Rivijera, brez posebnih težav so s 3:0 (22, 15, 18) zmagali Poljaki, prvi favoriti skupine in prvi tekmeci Ljubljančanov v domači dvorani Tivoli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.