Ačimović gre v pokoj!

Foto: Žurnal24
Nekdanji slovenski reprezentant Milenko Ačimović se je nenadoma odločil, da konča svojo športno pot. V to ga je prisilila serija poškodb v zadnjih nekaj letih. Nazadnje je igral za dunajsko Austrio.
Oglej si celoten članek

Nepričakovano je nogometno kariero v ponedeljek zaključil dolgoletni slovenski reprezentant Milenko Ačimović. Nekdanji vezist Olimpije, Crvene Zvezde, Tottenhama in Lilla je po nekaj mesecih razmisleka sklenil, da bo po ponavljajočih težavah s poškodbami zaključil svojo športno pot. S 13 goli je Mile še vedno na petem mestu večne lestvice strelcev slovenske nogometne reprezentance, medtem ko ga po številu nastopov (74) prekaša le Zlatko Zahovič (80). V nogometno brezčasnost se je vpisal z legendarnim zadetkom Ukrajini na stadionu za Bežigradom, ko je vratarja Aleksandra Šovkovskega za končnih 2:1 premagal s polovice igrišča, bil pa je strelec mnogih velikih zadetkov na poti Slovenije na obe prvi veliki tekmovanji – Euro 2000 in Mundial 2002. Mile, hvala za spomine!

Več sledi ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.