Ačimović: "Slovenija tehnično boljša"

Foto: Žurnal24 Ačimović po zadetku, ki ga je v paragvajsko mrežo zabil na svetovnem prvenstvu 2
Kako se postaviti po robu čvrsti in za Slovenijo vedno neugodni Severni Irski, s katero bo moštvo Matjaža Keka na gostovanju igralo v torek, smo pobarali tudi Mileta Ačimovića, bivšega kapetana reprezentance.
Oglej si celoten članek

"Najprej je treba pozabiti na Italijo in razmišljati izključno o Severni Irski. Kar zadeva tehnično kakovost, smo veliko boljši. Ampak Severni Irci želijo vsiliti svoj nogomet na moč. Z njimi se moramo izenačiti v borbenosti in želji po zmagi," je prepričan športni direktor Olimpije: "Biti bomo morali pazljivi, pametni, zbrani."

Mile Ačimović o konkretnih spremembah v ekipi ni želel govoriti, poudaril pa je: "Fantje, ki so nastopili proti Italiji, so odigrali že ogromno dobrih tekem. Zdaj jim pač ni stekla žoga. Imeli so slabši dan. Kar zadeva spremembe, ne bi govoril o njih, to je Kekova stvar." Nekdanji reprezentant se je tudi sam že srečal s kritikami po eni slabši predstavi:  "Tako je pri nas. S tem se bodo morali fantje soočiti in vse demantirati v torek."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.