Šport > Nogomet
11 ogledov

Ačimović: "Slovenija tehnično boljša"

Ačimović po zadetku, ki ga je v paragvajsko mrežo zabil na svetovnem prvenstvu 2 Žurnal24 main
Kako se postaviti po robu čvrsti in za Slovenijo vedno neugodni Severni Irski, s katero bo moštvo Matjaža Keka na gostovanju igralo v torek, smo pobarali tudi Mileta Ačimovića, bivšega kapetana reprezentance.

"Najprej je treba pozabiti na Italijo in razmišljati izključno o Severni Irski. Kar zadeva tehnično kakovost, smo veliko boljši. Ampak Severni Irci želijo vsiliti svoj nogomet na moč. Z njimi se moramo izenačiti v borbenosti in želji po zmagi," je prepričan športni direktor Olimpije: "Biti bomo morali pazljivi, pametni, zbrani."

Mile Ačimović o konkretnih spremembah v ekipi ni želel govoriti, poudaril pa je: "Fantje, ki so nastopili proti Italiji, so odigrali že ogromno dobrih tekem. Zdaj jim pač ni stekla žoga. Imeli so slabši dan. Kar zadeva spremembe, ne bi govoril o njih, to je Kekova stvar." Nekdanji reprezentant se je tudi sam že srečal s kritikami po eni slabši predstavi:  "Tako je pri nas. S tem se bodo morali fantje soočiti in vse demantirati v torek."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.