Ačimović zaključil sezono

Foto: Žurnal24
Nekdanji slovenski reprezentant in član dunajske Austrie Mile Ačimovič je zaradi strganega meniskusa v desnem kolenu že sklenil nastope v letošnji sezoni, je danes poročal portall nogomania.com.
Oglej si celoten članek

Nekdanji slovenski reprezentant in član dunajske Austrie Mile Ačimovič je zaradi strganega meniskusa v desnem kolenu že sklenil nastope v letošnji sezoni, je danes poročal nogometni novičarski portal nogomania.com.

Ačimovič bo svojo tretjo sezono pri dunajski Austrii žal končal predčasno. 33-letni Ljubljančan je bolečine začutil že pred tedni na obračunu avstrijskega prvenstva proti Magni, magnetna resonanca pred tekmo s Sturmom iz Gradca pa je pokazala, da ima Ačimovič strgan meniskus na desnem kolenu.

Dolgoletni slovenski reprezentant bo po dogovoru z vodstvom kluba sredi tedna šel na operacijo, s tem pa je letošnja sezona zanj končana. "Nima smisla igrati, če veš, da se lahko v vsakem trenutku zgodi najhujše. Poizkušal sem, a tako res ne gre," je avstrijskim medijem povedal Ačimovič. Slednji je tudi v letošnji sezoni gonilna sila dunajskega kluba, pri katerem je z desetimi zadetki ter 15 asistencami tudi z naskokom najbolj učinkovit igralec moštva, je še poročal portal nogomania.com.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.