Šport > Nogomet
23 ogledov

Ačimović zaključil sezono

Žurnal24 main
Nekdanji slovenski reprezentant in član dunajske Austrie Mile Ačimovič je zaradi strganega meniskusa v desnem kolenu že sklenil nastope v letošnji sezoni, je danes poročal portall nogomania.com.

Nekdanji slovenski reprezentant in član dunajske Austrie Mile Ačimovič je zaradi strganega meniskusa v desnem kolenu že sklenil nastope v letošnji sezoni, je danes poročal nogometni novičarski portal nogomania.com.

Ačimovič bo svojo tretjo sezono pri dunajski Austrii žal končal predčasno. 33-letni Ljubljančan je bolečine začutil že pred tedni na obračunu avstrijskega prvenstva proti Magni, magnetna resonanca pred tekmo s Sturmom iz Gradca pa je pokazala, da ima Ačimovič strgan meniskus na desnem kolenu.

Dolgoletni slovenski reprezentant bo po dogovoru z vodstvom kluba sredi tedna šel na operacijo, s tem pa je letošnja sezona zanj končana. "Nima smisla igrati, če veš, da se lahko v vsakem trenutku zgodi najhujše. Poizkušal sem, a tako res ne gre," je avstrijskim medijem povedal Ačimovič. Slednji je tudi v letošnji sezoni gonilna sila dunajskega kluba, pri katerem je z desetimi zadetki ter 15 asistencami tudi z naskokom najbolj učinkovit igralec moštva, je še poročal portal nogomania.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.