Adebayor na izhodnih vratih Spursov

Foto: EPA
Foto: EPA
Reprezentant Toga Emmanuel Adebayor je po dveh mesecih uradnega bivanja na White Hart Lanu pripravljen, da zapusti Tottenham. Nekdanjega zvezdnika Arsenala je razjezilo, da ni zaigral na tekmi s Chelseajem.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA emmanuel adebayor Angleški The Sun poroča, da želi Emmanuel Adebayor zapustiti Tottenham. Osemindvajsetletnik ni dobil priložnosti na obračunu s Chelseajem, kar ga je tako razjezilo, da razmišlja o odhodu. ''Z mentalnega vidika je bila tekma odločilnega pomena za njegovo prihodnost pri Spursih. Očitno je, da ga André Villas-Boas ne mara, zato Manu meni, da je čas za odhod,'' je za angleški časopis zatrdil neimenovan vir.

Lampad po stopinjah Beckhama

Foto: EPA frank lampard Medtem pa Daily Star poroča, da bo Frank Lampard združil moči z Davidom Beckhamom. Štiriintridesetletni Anglež naj bi se januarja preselil k Los Angeles Galaxyju. Vezist Chelseaja se je odločil, da bo raje od sedenja na klopi angleškega prvoligaša žogo brcal na drugi strani Atlantika. Lampard si močno želi nastopiti na svetovnem prvenstvu v Braziliji leta 2014 in je prepričan, da mu bo do tega pomagalo redno igranje nogometa, četudi v ameriški ligi. Neuradno naj bi se Chelsea Lampardu odpovedal brez odškodnine, čeprav mu pogodba poteče šele čez nekaj mesecev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.