Šport > Nogomet
14 ogledov

Adebayor na izhodnih vratih Spursov

emmanuel adebayor EPA
Reprezentant Toga Emmanuel Adebayor je po dveh mesecih uradnega bivanja na White Hart Lanu pripravljen, da zapusti Tottenham. Nekdanjega zvezdnika Arsenala je razjezilo, da ni zaigral na tekmi s Chelseajem.

emmanuel adebayor | Avtor: EPA EPA
Angleški The Sun poroča, da želi Emmanuel Adebayor zapustiti Tottenham. Osemindvajsetletnik ni dobil priložnosti na obračunu s Chelseajem, kar ga je tako razjezilo, da razmišlja o odhodu. ''Z mentalnega vidika je bila tekma odločilnega pomena za njegovo prihodnost pri Spursih. Očitno je, da ga André Villas-Boas ne mara, zato Manu meni, da je čas za odhod,'' je za angleški časopis zatrdil neimenovan vir.

Lampad po stopinjah Beckhama

frank lampard | Avtor: EPA EPA
Medtem pa Daily Star poroča, da bo Frank Lampard združil moči z Davidom Beckhamom. Štiriintridesetletni Anglež naj bi se januarja preselil k Los Angeles Galaxyju. Vezist Chelseaja se je odločil, da bo raje od sedenja na klopi angleškega prvoligaša žogo brcal na drugi strani Atlantika. Lampard si močno želi nastopiti na svetovnem prvenstvu v Braziliji leta 2014 in je prepričan, da mu bo do tega pomagalo redno igranje nogometa, četudi v ameriški ligi. Neuradno naj bi se Chelsea Lampardu odpovedal brez odškodnine, čeprav mu pogodba poteče šele čez nekaj mesecev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.