Šport > Nogomet
12 ogledov

Kupci, pozor: Ade vrača denar za drese

emmanuel adebayor EPA
Napadalec Tottenhama Emmanuel Adebayor je velikodušno ponudil navijačem Spursov, da jim bo povrnil denar za kupljene drese z njegovim imenom. Težava je nastala, ko je visokorasli Afričan v zadnjem hipu spremenil svojo številko, ko so bili dresi že v tisku.

Številko 25 naj bi Emmanuel Adebayor nosil tudi sodeč po seznamu na uradni spletni strani kluba, a si je nato v zadnjem trenutku premislil in izbral desetico, ki mu pomeni nekaj več, kar je povedal tudi za uradno spletno stran kluba (www.tottenhamhotspur.com).

"Številka deset je zame posebna številka, zato sem, ko je bila na voljo, vprašal, če bi si jo lahko spremenil in klub mi je z veseljem ugodil," razlaga Adebayor. "Zavedali so se, da so številni navijači že kupili novi dres s številko, ko so jih objavili pred začetkom sezone. Zelo ponosen sem, da si želijo navijači Spursov nositi moj priimek in številko. Zato bom z veseljem pokril stroške in omogočil navijačem, da zamenjajo svoje drese – za tiste z napisom Adebayor 10!”

Za podobno potezo se je pred časom odločil tudi Arsenalov napadalec Nicklas Bendtner, ki je s številke 26 prešel na 52. Angleški kolegi hudomušno dodajajo, da verjetno ni imel preveč stroškov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.