Adebayor: "Odhajam v Juventus"

Foto: Žurnal24 Kako se bo razpletla nogometna usoda Adebayorja? (Foto: Reuters)
Razočaran, ker ni ravno med najljubšimi igralci trenerja Roberta Mancinija v Manchester Cityju, je Emmanuel Adebayor napovedal svoj odhod. Cilj je Italija oziroma Juventus, vendar se pojavlja težava.
Oglej si celoten članek


Emmanuel Adebayor se bo po lastnih zagotovilih januarja preselil v torinski Juventus. Eden poglavitnih razlogov za odhod je dejstvo, da si nogometaš iz Toga ni uspel zagotoviti stalnega mesta v prvi postavi. Med najboljšimi enajstimi se je v letošnji sezoni znašel šestkrat.

"Ne vem, kaj sem storil Robertu Manciniju, vendar ne igram veliko. Januarja bom zamenjal klub. Lahko vam izdam, da se je City že dogovoril z Juventusom za mojo posojo,"
je novinarjem dejal Adebayor. Ovira za njegov odhod na škorenj bi posredno lahko bil Miloš Krasić, ki pri Juventusu že brca kot državljan države zunaj Evropske unije. Serie A pa predpisuje, da lahko klub podpiše pogodbo le z enim igralcem iz držav zunaj EU. Ampak če sta kluba res  dogovorjena, potem je verjetno Juventus že našel kako rešitev za težav(ic)o. Kdo ve, morda pa je v igri podelitev državljanstva ali podaja Krasića ali pa Adebayor za italijansko pravilo sploh ne ve?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.