Afriško prvenstvo vprašljivo zaradi ebole

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Maročani, ki naj bi med 17. januarjem in 8. februarjem prihodnje leto gostili afriško nogometno prvenstvo, se zavzemajo za to, da se turnir prestavi za eno leto
Oglej si celoten članek

Maočani si na začetku naslednjega leta ne želijo gostiti afriškega prvenstva. Vzrok za prestavitev Afriškega pokala narodov je epidemije ebole v zahodni Afriki. Maroška vlada sicer s svojim pozivom ni odgovorila na ultimat Afriške nogometne zveze (Caf), ki je od Maroka zahtevala, naj se izjasni, če bo še vedno gostil prvenstvo v prvotno načrtovanem terminu.

Caf je zaenkrat zavračal želje Maročanov po spremembi datuma prvenstva, o usodi afriškega prvenstva 2015 pa bo več znanega v torek, ko se bo Caf sestal na novi seji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.