Obžaluje, kar je storil Ibrahimoviću

Foto: Epa Najvplivnejši nogometni agent na svetu Mino Raiola.
Foto: Epa Najvplivnejši nogometni agent na svetu Mino Raiola.
Sloviti nogometni agent obžaluje napačno odločitev v povezavi z Zlatanom Ibrahimovićem.
Oglej si celoten članek

Mino Raiola, prejemnik nagrade za najboljšega nogometnega agenta leta 2020, je prepričan, da je storil veliko napako, ko se je dogovoril za prestop Zlatana Ibrahimovića k LA Galaxyju.

Devetintridesetletni napadalec, ki trenutno okreva po poškodbi, je od vrnitve iz Los Angelesa v Milano zabil kar deset golov na šestih ligaških tekmah in tako znova dokazal, da so njegova leta samo številka.

Pravi Balkanec Ibrahimović delil fotografijo iz otroštva: "Balkanske korenine"

Ibrahimović je v dveh sezonah, kolikor jih je preživel v mestu angelov, zabil 53 golov na 56 tekmah, leta 2019 pa je ekipo prvič po treh letih popeljal v končnico domačega prvenstva. Po njegovem odhodu je moštvo LA Galaxy zabeležilo najslabšo sezono v četrtstoletni zgodovini.

"Videl sem že ogromno nogometašev, ki so bili pri njegovih letih pošteno utrujeni. Skoraj so se mi smilili, ko so poskušali nadaljevati kariero. Pri Zlatanu še nisem opazil znakov utrujenosti. Kar se mene tiče, lahko igra še najmanj pet let," je na podelitvi Golden Boy 2020 povedal Raiola.

"Obžalujem, da sem ga pripeljal v MLS. To je bila izguba časa. V prihodnosti bo prevzel zelo pomembno vlogo. Morda bo postal predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa), če bo želel vplivati na razvoj nogometa. Zelo dobro se razumeva, tako kot z vsemi, ki so del moje velike družine. Z Zlatanom sva doživela nekaj prelepih dogodivščin. Ni tako težaven, kot se zdi," je dodal agent.

Foto: Epa zlatan ibrahimović

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.