Agent: Prestop ter Stegna v Barço odpade

Foto: EPA
Foto: EPA
Prestop vratarja Borussie Mönchengladbach v Barcelono je začasno odpovedan, je zatrdil Nemčev agent.
Oglej si celoten članek

Odločitev Fife, da Barceloni zaradi domnevnih nepravilnosti pri prestopih mladoletnih tujih nogometašev prepove poslovanje v prihodnjih dveh prestopnih rokih, bo očitno vplivala tudi na že sklenjene posle.

Agent 21-letnega vratarja Marc-Andréja ter Stegna, Gerd vom Bruch, je za Sport Bild zatrdil, da "prestop ter Stegna zdaj odpade" in da je odločitev Fife dala jasno vedeti, da "je nemogoče, da bi letos prestopil k Barceloni".

V vsakem primeru bo odšel

Pogodba z Borussio Mönchengladbach se Nemcu izteče 30. junija, s Katalonci pa se je praktično že vse dogovoril. Še v sredo sta tako ter Stegen kot vom Bruch zatrjevala, da še ne vesta, kaj Fifina odločitev pomeni za prestop.

Mladi vratar je sicer za Kölner Express dejal, da bo poleti vsekakor zapustil Mönchengladbach, ne glede na to, ali bo Barcelono doletela prepoved prestopov. Blaugrana se je sicer na odločitev Fife že pritožila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.