Šport > Nogomet
20 ogledov

Agent: Prestop ter Stegna v Barço odpade

marc andre ter stegen EPA
Prestop vratarja Borussie Mönchengladbach v Barcelono je začasno odpovedan, je zatrdil Nemčev agent.

Odločitev Fife, da Barceloni zaradi domnevnih nepravilnosti pri prestopih mladoletnih tujih nogometašev prepove poslovanje v prihodnjih dveh prestopnih rokih, bo očitno vplivala tudi na že sklenjene posle.

Agent 21-letnega vratarja Marc-Andréja ter Stegna, Gerd vom Bruch, je za Sport Bild zatrdil, da "prestop ter Stegna zdaj odpade" in da je odločitev Fife dala jasno vedeti, da "je nemogoče, da bi letos prestopil k Barceloni".

V vsakem primeru bo odšel

Pogodba z Borussio Mönchengladbach se Nemcu izteče 30. junija, s Katalonci pa se je praktično že vse dogovoril. Še v sredo sta tako ter Stegen kot vom Bruch zatrjevala, da še ne vesta, kaj Fifina odločitev pomeni za prestop.

Mladi vratar je sicer za Kölner Express dejal, da bo poleti vsekakor zapustil Mönchengladbach, ne glede na to, ali bo Barcelono doletela prepoved prestopov. Blaugrana se je sicer na odločitev Fife že pritožila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.