Šport > Nogomet
58 ogledov

Ter Stegen še korak bližje Barceloni

Marc-André Ter Stegen EPA
Nemški vratar Marc-André Ter Stegen, prvi favorit za zamenjavo Victorja Valdésa, je vodstvo Borussie Mönchengladbacha obvestil, da ne namerava podaljšati svoje pogodbe.

Uradna stran nemške Bundeslige poroča, da vratar Borussie Mönchengladbacha Marc-André Ter Stegen ne namerava podaljšati pogodbe z nemškim prvoligašem.

Enaindvajsetletnik, ki ima pogodbo sklenjeno do leta 2015, je tako naredil pomemben korak v smeri Barcelone, kjer naj bi zamenjal Victorja Valdésa. Španski vratar namerava po koncu sezone zapustiti Camp Nou, kjer je preživel svojo celotno kariero, med možnimi zamenjavami pa se je poleg Ter Stegna omenjalo še Pepeja Reino (Napoli) in Samirja Handanovića (Inter).

''Ter Stegen bo zapustil Borussio. Obvestil nas je, da ne namerava podaljšati pogodbe. Njegova odločitev nas ni presenetila. Predvidevamo, da se bo pridružil klubu, s katerim ga povezujejo,'' je povedal športni direktor kluba Max Eberl in posredno namignil, da se nemški čuvaj mreže zares seli v Barcelono.

Španski spletni portal Marca.com pa dodaja, da dogovor z Barcelono še ni zagotovljen, saj naj bi se za Nemca zanimala tudi Arsenal in Juventus.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.