Šport > Nogomet
6 ogledov

Barçi sporoča: Prišel je čas odločitve

marc-andre ter stegen EPA
Nemški vratar Marc-André ter Stegen, eden izmed glavnih kandidatov za zamenjavo Victorja Valdésa, namerava v prihodnjih dneh sprejeti odločitev, kje bo nadaljeval kariero.

Marc-André ter Stegen, vratar Borussie Mönchengladbacha, je poleg španskega čuvaja mreže Pepeja Reine glavni kandidat za zamenjavo Victorja Valdésa, ki po koncu sezone nepreklicno zapušča katalonsko prestolnico.

marc-andre ter stegen | Avtor: EPA EPA
Ter Stegen je nemškega prvoligaša, kjer je preživel svojo celotno kariero, in Barcelono, kamor naj bi se preselil v poletnem prestopnem roku, pozval, naj se čim hitreje dogovorijo, ali bo v prihodnji sezoni igral v nemški Bundesligi ali španski Primeri División.

''Vsi vedo, kaj bom izbral''

Podpredsednik Barcelone Josep Bartomeu je potrdil, da si na Camp Nouu želijo bodisi Reine bodisi ter Stegna, medtem ko slednji ni želel razkriti, ali trenutno potekajo pogovori med obema kluboma. Med željami katalonskega velikana naj bi bil tudi slovenski reprezentant Samir Handanović, vendar je težko verjeti, da bi Inter pristal na prodajo našega čuvaja mreže.

''Nisem rekel, da vem, ali so se pogovarjali z Barcelono,'' je dejal ter Stegen. ''Kmalu se bom sestal s športnim direktorjem Maxom Eberlom in direktorjem Stephanom Schippersom, pogovarjali pa se bomo o moji pogodbi. Odločitev bo padla v naslednjih nekaj dneh. Vsi vpleteni vedo, kaj bom izbral!'' je dodal 21-letnik.

Športni direktor Borussie je zatrdil, da ne ve, kakšni so načrti mladega vratarja. ''Ne vemo, kaj bo izbral. Lepo bi bilo, če bi nam povedal takoj, ko bo sprejel odločitev,'' je zatrdil Eberl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.