Šport > Nogomet
19 ogledov

Manchester City hoče Handanovića

Handanović Makedonija Slovenija prijateljska tekma Skopje EPA
Slovenski reprezentančni vratar se je spet znašel v središču pozornosti nogometne javnosti. Tokrat ga iz Interja ne selijo v Barcelono, temveč na Otok k Man Cityju. Ob tem se špekulira tudi o možnih okrepitvah Man Uniteda.

Kot poročajo iz Anglije, se je za Samirja Handanovića ogrel Manchester City oziroma njegov trener Manuel Pellegrini. Za vratarja milanskega Interja naj bi iz Manchestra že poslali ponudbo v višini 20 milijonov funtov.

Pellegrini ni najbolj navdušen nad angleškim reprezentančnim vratarjem Joejem Hartom, pri Interju pa po poročanju spletne strani calcionews24.com potrebujejo denar za okrepitve na drugih igralnih mestih.

Khedira in Di María na nasprotni konec mesta?

Di Maria Khedira Real Madrid Sociedad Anoeta | Avtor: EPA EPA
Nogometaša španskega nogometnega velikana Reala iz Madrida, Nemec tunizijskih korenin Sami Khedira in Argentinec Ángel Di María, sta na izhodnih vratih španskega prvoligaša, kot poročajo mediji na Pirenejskem polotoku, pa bi lahko že pozimi zamenjala delodajalca. Kot pravijo v Španiji, bosta okrepila angleški Manchester United.

Trener kluba z Old Trafforda David Moyes je za Realova igralca pripravljen odšteti 50 milijonov evrov, in sicer 30 milijonov za Khediro in 20 milijonov za Di Marío. Slednji naj ne bi imel ničesar proti selitvi na Otok, potem ko je vrste Reala okrepil Valižan Gareth Bale. Di María je v Real prišel leta 2010 iz Benfice za 25 milijonov evrov, Khedira pa je istega leta zapustil Stuttgart za 12 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.