Agent: To z Romo ne drži

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski reprezentančni vratar se z Interjem pogaja o novi pogodbi, trdi agent Federico Pastorello, ki zanika domnevni dogovor Samirja Handanovića z Romo.
Oglej si celoten članek

Italijanski mediji so v soboto poročali, da slovenski čuvaj mreže Samir Handanović in Inter nista našla skupnega jezika, zato naj bi nekdanji varat Domžal in Udineseja kariero nadaljeval v dresu Rome.

Handanović bi se tako vrnil v večno mesto, kjer je preteklosti branil na posoji pri Laziu. Velikan iz italijanske prestolnice naj bi bi imel prednost pred Manchester Cityjem in Barcelono, ki sta prav tako izrazila zanimanje.

''Sarma'' naj bi od Interja zahteval dvig plače z 2,2 na tri milijone evrov, na kar pa lastnik Erick Thorir ni pripravljen pristati. Odhod slovenskega vratarja naj bi bil neizbežen, zdaj pa se je oglasil agent Federico Pastorello in zatrdil, da pogajanja še vedno potekajo. ''Z Interjem se pogovarjamo o podaljšanju pogodbe. Kar zadeva Romo, ne drži, da sem se pogovarjal s športnim direktorjem Walterjem Sabatinijem,'' je zatrdil Pastorello.

Handanović se je Interju pridružil leta 2012 iz Udineseja. Slovenski reprezentant poleg višje plače prav gotovo hrepeni tudi po Ligi prvakov, ki je trenutno daleč od realnih možnosti desetouvrščenega Interja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.