Šport
54 ogledov

Agent: To z Romo ne drži

Samir Handanović, Paul Pogba EPA
Slovenski reprezentančni vratar se z Interjem pogaja o novi pogodbi, trdi agent Federico Pastorello, ki zanika domnevni dogovor Samirja Handanovića z Romo.

Italijanski mediji so v soboto poročali, da slovenski čuvaj mreže Samir Handanović in Inter nista našla skupnega jezika, zato naj bi nekdanji varat Domžal in Udineseja kariero nadaljeval v dresu Rome.

Handanović bi se tako vrnil v večno mesto, kjer je preteklosti branil na posoji pri Laziu. Velikan iz italijanske prestolnice naj bi bi imel prednost pred Manchester Cityjem in Barcelono, ki sta prav tako izrazila zanimanje.

''Sarma'' naj bi od Interja zahteval dvig plače z 2,2 na tri milijone evrov, na kar pa lastnik Erick Thorir ni pripravljen pristati. Odhod slovenskega vratarja naj bi bil neizbežen, zdaj pa se je oglasil agent Federico Pastorello in zatrdil, da pogajanja še vedno potekajo. ''Z Interjem se pogovarjamo o podaljšanju pogodbe. Kar zadeva Romo, ne drži, da sem se pogovarjal s športnim direktorjem Walterjem Sabatinijem,'' je zatrdil Pastorello.

Handanović se je Interju pridružil leta 2012 iz Udineseja. Slovenski reprezentant poleg višje plače prav gotovo hrepeni tudi po Ligi prvakov, ki je trenutno daleč od realnih možnosti desetouvrščenega Interja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.