Agent zatrdil: po Götzeju v Bayern še Lewandowski!

Foto: EPA
Foto: EPA
Agent Bayernovega trenerja Juppa Heynckesa, Enrique Reyes, je za španski radio Cadena Cope v sredo zatrdil, da bo poleg Maria Götzeja iz Borussie Dortmund k Bayernu po koncu sezone prestopil tudi poljski napadalec Robert Lewandowski. O odhodu Poljaka k večnim rivalom se je sicer govorilo že dalj časa.
Oglej si celoten članek

"Že imajo podpisano pogodbo z Lewandowskim. Da. V tem trenutku imajo Lewandowskega in Götzeja," je za Cadena Cope dejal Enrique Reyes in tako tik pred tekmo Borussie Dortmund in Reala Madrida v polfinalu Lige prvakov potrdil strahove navijačev rudarjev.

Te je v ponedeljek zvečer šokirala vest, da jih zapušča dolgoletni član Mario Götze, ki odhaja k Bayernu, očitno pa bo osovraženo pot na jug opravil tudi napadalec Robert Lewandowski. O odhodu poljskega reprezentanta k večnim rivalom se je sicer govorilo že praktično celo sezono, toda uradne potrditve za razliko od Götzeja, ki je udarila kot strela z jasnega, še ni.

"Težava Bayerna je, da ima veliko denarja. Tako so storili tudi s Javijem Martínezom. Gradijo neverjetno moštvo. Zakaj se ne pogajajo? To so klavzule v pogodbi," je še dejal Reyes, ki je potrdil, da morata oba kluba prestop Lewandowskega le še uradno potrditi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.