Šport > Nogomet
55 ogledov

Agent zatrdil: po Götzeju v Bayern še Lewandowski!

Lewandowski Ajax Amsterdam Borussia Dortmund Liga prvakov EPA
Agent Bayernovega trenerja Juppa Heynckesa, Enrique Reyes, je za španski radio Cadena Cope v sredo zatrdil, da bo poleg Maria Götzeja iz Borussie Dortmund k Bayernu po koncu sezone prestopil tudi poljski napadalec Robert Lewandowski. O odhodu Poljaka k večnim rivalom se je sicer govorilo že dalj časa.

"Že imajo podpisano pogodbo z Lewandowskim. Da. V tem trenutku imajo Lewandowskega in Götzeja," je za Cadena Cope dejal Enrique Reyes in tako tik pred tekmo Borussie Dortmund in Reala Madrida v polfinalu Lige prvakov potrdil strahove navijačev rudarjev.

Te je v ponedeljek zvečer šokirala vest, da jih zapušča dolgoletni član Mario Götze, ki odhaja k Bayernu, očitno pa bo osovraženo pot na jug opravil tudi napadalec Robert Lewandowski. O odhodu poljskega reprezentanta k večnim rivalom se je sicer govorilo že praktično celo sezono, toda uradne potrditve za razliko od Götzeja, ki je udarila kot strela z jasnega, še ni.

"Težava Bayerna je, da ima veliko denarja. Tako so storili tudi s Javijem Martínezom. Gradijo neverjetno moštvo. Zakaj se ne pogajajo? To so klavzule v pogodbi," je še dejal Reyes, ki je potrdil, da morata oba kluba prestop Lewandowskega le še uradno potrditi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.