Agüero : ''Sodniki so strožji do tujcev''

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec Manchester Cityja Sergio Agüero je namignil, da sodniki v angleški premier ligi favorizirajo domače nogometaše. Meščani so v šestem kolu premagali Fulham, v taboru sinjemodrih pa niso zadovoljni z enajstmetrovko, ki jo je nasprotnikom dosodil sodnik.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA Aguero Agüero Manchester City Liverpool Premier League Anglija angleška liga prv Na premierligaški tekmi med Fulhamom in Manchester Cityjem so z 2:1 slavili meščani. Zadetek je v 43. minuti prispeval tudi Agüero. Argentinec in trener Roberto Mancini sta prepričana, da je bila enajstmetrovka, ki jo je v gol za Fulham pretvoril Petrić, dosojena nepravilno. Agüero je zatrdil, da sodniki nogometaše drugih narodnosti namerno kaznujejo strožje. ''Poskušam se izogibati težav s sodniki. Vedno se bodo pojavile napake in odločitev na tekmi proti Fulhamu je bila napačna, vendar to se lahko zgodi na vsaki takmi. Vse, kar lahko naredimo, je, da nam ne pride do živega in naprej igramo našo igro,'' je povedal Argentinec.

Na vprašanje, ali se tujim igralcem godi slabše kot angleškim, je Agüero povedal: ''Da, vedno. Tako je povsod. Domači igralci imajo manjše privilegije, ampak to je normalno. Mi igramo igro, naloga sodnika pa je, da ugotovi, kdo ga poskuša prelisičiti. V Angliji skoraj polovica nogometašev prihaja iz tujine, zato ni prav, da bi bili nekateri deležni drugačnega sojenja,'' je zaključil nogometaš Manchester Cityja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.