Agüero zabil 23 sekund po vstopu v igro

Derbi drugega kola Premier lige med Manchester Cityjem in Liverpoolom je, poleg dvakratnega strelca Stevana Jovetića, zaznamoval tudi Sergio Agüero.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek zvečer je Manchester City doma premagal Liverpool (3:1). Najboljši posameznik srečanja je bil Črnogorec Stevan Jovetić, ki se je dvakrat vpisal med strelce in sinje-modrim zagotovil prednost dveh golov (2:0).

Sredi drugega polčasa je na zelenico prišel tudi Sergio Agüero in že v svoji prvi akciji odločil tekmo. Ob globinski podaji je pobegnil Dejanu Lovrenu in matiral slabo postavljenega Simona Mignoleta. Od vstopa na igrišče do žoge v mreži je minilo le 23 sekund. Argentinec je tudi v prvem kolu v igro prišel s klopi in po le štirih minutah igranja zapečatil zmago aktualnih prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.