Agüero že povzroča skrbi

Foto: EPA
Foto: EPA
Manchester City je zmago proti Southamptonu v prvem kolu angleškega prvenstva drago plačal. Sergio Agüero si je namreč poškodoval kolenske vezi.
Oglej si celoten članek

Nova sezona se za angleškega nogometnega prvaka Manchester City ni začela nič kaj spodbudno. Ekipa je sicer v uvodnem nastopu iztržila tesno zmago proti Southamptonu s 3:2, vendar je za nekaj časa ostala brez enega glavnih igralcev, argentinskega napadalca Kuna Agüera, ki si je poškodoval kolenske vezi.

Agüero se je poškodoval že v 14. minuti srečanja po dvoboju z branilcem Southamptona, ki mu je izbil žogo, a pri tem vklenil in zvil desno nogo. Že prva reakcija Argentinca je dala slutiti, da gre za resnejšo poškodbo, njegove solze, ko so ga na nosilih odnesli z igrišča, pa so le potrdile skrbi trenerja Roberta Mancinija.

Čeprav zdravniška služba Manchester Cityja še ni izdala uradnega poročila o poškodbi, saj so preiskave še v teku, nogometaš na svojem profilu na socialnem omrežju poroča, da ne gre za hujšo poškodbo. Koleno ga sicer boli, vendar pri poškodbi ne gre za strgane križne vezi, kot so v prvem trenutku poročali nekateri mediji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.