Šport > Nogomet
3 ogledov

Agüero že povzroča skrbi

Sergio Agüero EPA
Manchester City je zmago proti Southamptonu v prvem kolu angleškega prvenstva drago plačal. Sergio Agüero si je namreč poškodoval kolenske vezi.

Nova sezona se za angleškega nogometnega prvaka Manchester City ni začela nič kaj spodbudno. Ekipa je sicer v uvodnem nastopu iztržila tesno zmago proti Southamptonu s 3:2, vendar je za nekaj časa ostala brez enega glavnih igralcev, argentinskega napadalca Kuna Agüera, ki si je poškodoval kolenske vezi.

Agüero se je poškodoval že v 14. minuti srečanja po dvoboju z branilcem Southamptona, ki mu je izbil žogo, a pri tem vklenil in zvil desno nogo. Že prva reakcija Argentinca je dala slutiti, da gre za resnejšo poškodbo, njegove solze, ko so ga na nosilih odnesli z igrišča, pa so le potrdile skrbi trenerja Roberta Mancinija.

Čeprav zdravniška služba Manchester Cityja še ni izdala uradnega poročila o poškodbi, saj so preiskave še v teku, nogometaš na svojem profilu na socialnem omrežju poroča, da ne gre za hujšo poškodbo. Koleno ga sicer boli, vendar pri poškodbi ne gre za strgane križne vezi, kot so v prvem trenutku poročali nekateri mediji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.