Air Jordan pri častitljivih 50. spet poletel

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nekdanji košarkar Michael Jordan je s fotografijo na Twitterju poskrbel za pravo evforijo med privrženci oranžne žoge, ki so lahko legendarnega "Aira" spet videli zabijati.
Oglej si celoten članek

Tudi pri častitljivih 50. letih je "njegova zračnost" Michael Jordan ohranil odriv, ki ga je v njegovih igralskih časih nesel visoko nad obroče v ligi NBA. Na vsakoletnem kampu njegove košarkarske šole je na univerzi v kalifornijski Santa Barbari zabil kar v kavbojkah, fotografijo pa objavil na Twitterju.

"#toseševedno dogaja#MichaelJordan#MJFS#MJFS2013#airjordan#jumpman @Jumpman23," je pripisal nekdanji zmagovalec tekmovanja v zabijanju (v letih 1987 in 88) in šestkratni prvak lige. 

Lastnik Charlotte Bobcats je s fotografijo požel vsesplošno občudovanje in obudil nekaj nostalgije predvsem pri privržencih Chicago Bulls in vseh ostalih, ki so odraščali ob njegovih zabijanjih in ostalih čarovnijah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.