Šport > Košarka
30 ogledov

Air Jordan pri častitljivih 50. spet poletel

University of California Univerza Michael Jordan zabijanje Reševalni pas/Twitter
Nekdanji košarkar Michael Jordan je s fotografijo na Twitterju poskrbel za pravo evforijo med privrženci oranžne žoge, ki so lahko legendarnega "Aira" spet videli zabijati.

Tudi pri častitljivih 50. letih je "njegova zračnost" Michael Jordan ohranil odriv, ki ga je v njegovih igralskih časih nesel visoko nad obroče v ligi NBA. Na vsakoletnem kampu njegove košarkarske šole je na univerzi v kalifornijski Santa Barbari zabil kar v kavbojkah, fotografijo pa objavil na Twitterju.

"#toseševedno dogaja#MichaelJordan#MJFS#MJFS2013#airjordan#jumpman @Jumpman23," je pripisal nekdanji zmagovalec tekmovanja v zabijanju (v letih 1987 in 88) in šestkratni prvak lige. 

Lastnik Charlotte Bobcats je s fotografijo požel vsesplošno občudovanje in obudil nekaj nostalgije predvsem pri privržencih Chicago Bulls in vseh ostalih, ki so odraščali ob njegovih zabijanjih in ostalih čarovnijah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.