Alen Omić ima nov klub

Foto: EPA alen omić
Alen Omić ima novega delodajalca. Našel ga je v Izraelu.
Oglej si celoten članek

Občasni slovenski košarkarski reprezentant Alen Omić bo kariero nadaljeval v Izraelu. Petindvajsetletni Omić je podpisal enoletno pogodbo s tamkajšnjim prvakom Hapoelom iz Jeruzalema.

Omić, ki je za slovensko reprezentanco nastopal kot naturalizirani igralec, sicer rojen v BiH, je kariero začel v Zlatorogu, nadaljeval v Unionu Olimpiji ter Gran Canarii, v minuli sezoni pa je bil član Anadolu Efesa ter Unicaje.

Center je bil v zadnjih treh letih član slovenske izbrane vrste, nastopal je na svetovnem prvenstvu v Španiji 2014 in evropskem prvenstvu 2015, tokrat pa zaradi omejitve števila naturaliziranih košarkarjev ni del reprezentance, ki bo zaigrala na EuroBasketu 2017. Mesto naturaliziranega igralca je selektor Igor Kokoškov namenil Američanu Anthonyju Randolphu.

O Randolphu in Omiću "Alen je čustven, a fejst fant. Razume"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.