Ali bi verjeli, da je ta lepotica v bikiniju pred meseci tehtala 120 kg? (Foto)

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nekdanja avstralska teniška igralka Jelena Dokić je ponosno pokazala svoje fotografije v bikiniju, saj ima nadvse zavidljivo postavo, kljub temu da je pred manj kot letom dni tehtala 120 kilogramov.
Oglej si celoten članek

Nekdanja avstralska teniška zvezdnica Jelena Dokić je dokončno prebrodila težko življenjsko obdobje, tekom katerega je imela težave znotraj družine, prav tako pa je bila težko borbo z depresijo, kar se je vse skupaj odrazilo tudi na njenem fizičnem stanju, tako da je imela probleme s svojo kilažo, saj je na "vrhuncu" tehtala celo 120 kilogramov.

Ko pa se je končno duševno umirila, se je lahko posvetila tudi drugim težavam. Počasi ter strpljivo se je prilagodila novemu režimu prehrane. Še oktobra je tehtala 120 kilogramov, nato pa je v naslednjih šestih mesecih izgubila kar 30 kilogramov in je vse bližje cilju, 66 kilogramom, kolikor jih je imela tekom svoje teniške kariere.

Sodeč po fotografijah z dopustovanja na Hrvaškem, ki jih (z razlogom) vsa ponosna objavlja na socialnih omrežjih, je Dokićeva že zelo blizu svojega cilja.

Foto Imela je 120 kilogramov, zdaj zgleda odlično

Magazin Nekdanja teniška igralka Jelena Dokić se je zredila na 120 kilogramov

Avtobiografija tenisačice Tepel jo je s pasom, pljuval ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:00 30. Avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.