Šport
7923 ogledov

Tepel jo je s pasom, pljuval ...

Damir Dokić se bo 15 mesecev hladil v zaporu. Žurnal24 main
Nekdanja teniška igralka Jelena Dokić je v avtobiografiji odkrito spregovorila o nasilju, ki ga je morala trpeti.

Avstralska teniška igralka Jelena Dokić je izdala avtobiografijo z naslovom Unbreakable (Nezlomljiva, op. p.), v njej pa so se pojavili tudi zapisi o nasilju, ki jih je morala trpeti s strani svojega očeta Damirja.

"Pravzaprav se je vse skupaj začelo od prvega dne, ko sem prijela za lopar. Nato se je vse le stopnjevalo in povsem ušlo izpod nadzora," je o nasilnosti očeta dejala Dokićeva.

Pep Guardiola Bayern Nova knjiga Šport Guardiola: "Sovražim tiki-tako!"

V knjigi je tako zapisano, da jo je kot najstnico pretepal s pasom zaradi "slabše predstave na treningu, zaradi poraza, slabe volje". Večkrat ji je tudi pljunil v obraz in jo zmerjal, da je "kur...". Dokićeva pravi, da je po letih čustvenega in fizičnega nasilništva razmišljala o samomoru.

Damir Dokić je sicer v svetu tenisa hitro postal znan po svojem bizarnem vedenju na in ob turnirjih na katerih je igrala njegova hči. Leta 2001 je na primer trdil, da je bil žreb na OP Avstralije zrežiran, z Wimbledona so ga odstranili varnostniki, novinarju je razbil mobilni telefon, na OP ZDA pa je okoli sebe metal lososa. 

Kobe Bryant in Shaquille O`Neal bosta prvič po petih letih znova igrala v isti e shaq Šport Shaqova knjiga: Kobeju rekel, da ga bo ubil!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.