Šport
147 ogledov

Cristiano Ronaldo je bil nezaželen

Cristiano Ronaldo EPA
Mati Cristiana Ronalda je pred skoraj 30. leti želela splaviti. Potem ko so zdravniki možnost splava zavrnili, je začela piti toplo pivo in tekati do izčrpanosti.

Dolores Aveiro, mati Cristiana Ronalda je zapisala v svoji avtobiografiji, ki nosi naslov Mãe Coragem (v prevodu Hrabrost matere, op. p.), da se zdravniki niso strinjali z njeno odločitvijo, da prekine nosečnost ter tako niso pristali na izvedbo splava. 

Cristiano Ronaldo | Avtor: EPA EPA
Ker ji zdravniki niso ugodili, se je zatekla k bolj nepreizkušenim metodam. Te so vključevale tudi pitje toplega piva in tekanja do onemoglosti. Avtobiografija je izšla v četrtek, Cristiano Ronaldo pa je že pred tem izvedel, da ni bil ravno zaželen. "Ko je slišal za to, mi je dejal 'poglej mama, skušala si splaviti, zdaj pa sem jaz glavni v hiši'," je mirno sinovo reakcijo pojasnila Aveirova. Cristiano ob izidu njene avtobiografije ni mogel biti prisoten zaradi klubskih obveznosti.

V knjigi je mesto dobil tudi Cristiano Ronaldo mlajši. Njegov oče doslej ni želel izdati identitete otrokove matere, zato so se pojavila ugibanja, da je mlajšega Cristiana rodila nadomestna mati. Aveirova je zapisala, da je vnuka prvič videla na kliniki na Floridi in ga odpeljala domov. Ta čas je Cristiano Ronaldo nastopal na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki.

"Imel bom otroka in želim si, da bi mi ga pomagala vzgajati in mu nudila ljubezen kot si jo meni ter mojim bratom in sestram," je Aveirova citirala trenutek, ko ji je sin povedal, da si želi postati oče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.