Šport > Nogomet
71 ogledov

Ronaldo končno prvi: ima najdražji avto

cristiano ronaldo EPA
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo se mora velikokrat zadovoljiti z drugim mestom, a ko gre za jeklene konjičke član madridskega Reala nima konkurence.

Cristiano Ronaldo bi lahko s Portugalsko v dodatnih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo leta 2014 gostoval tudi v Sloveniji, če bo Srečko Katanec v torek znova "poravnal vse planete" in uspel ekipo čudežno popeljati do drugega mesta proti Švici.

"Večno drugi" član Real Madrida se je v zanimivi grafiki španskega dnevnika MARCA končno uspel uvrstiti na prvo mesto. Madridčani so namreč sestavili lestvico nogometašev z najdražjimi avtomobili, kjer je prepričljivo prvi ravno Portugalčev LaFerrari (2.350.000 evrov).

Messi bolj "ekonomičen"

Z nakupom pregrešno dragega lepotca je Ronaldo proslavil nedavno podaljšanje pogodbe z madridskim klubom, kjer je postal najbolje plačani nogometaš na svetu z letno mezdo 17 milijonov evrov.

Na drugo mesto se je uvrstil Senegalec El Hadji Diouf z McLarnom Mercedesom (495.000 €), na "stopničkah" pa je še David Beckham (Rolls-Royce Phantom/410.000 €). Ronaldov rival Lionel Messi je šele na devetem mestu. Argentinec namreč prisega na Ferrari Spiderja (162.000 €).

Premier League raj za najdražje

Za Ronaldom, Dioufom in Beckhamom so se zvrstili Obafemi Martins (Lamborghini Murciélago/300.000 €), Frank Lampard (Ferrari 458 Italia/230.000 €), Jermaine Pennant (kromirani Aston Martin DBS/200.000 €), Wayne Rooney (Aston Martin Vanquish/175.000 €), Didier Drogba (Mercedes SL65/173.000 €), Messi in Luís Nani (Lamborghini Gallardo/161.000 €).

Ronaldov avtomobil torej stane približno toliko, kolikor stanejo jekleni konjički vseh njegovih devetih zasledovalcev skupaj. Večina si kruh služi ali si je služila v angleški Premier League, Pennant, nekdanji član Arsenala, Liverpoola, Birminghama in Zaragoze, je pred leti svojega porscheja pozabil na španski železniški postaji. Tudi zato si je morda omislil lažje opaznega kromiranega Astona Martina.

Ne vemo sicer, kdo bi si želel za ozadje imeti deset nogometašev z najdražjimi avtomobili, a vendarle: grafiko si lahko kot ozadje prenesete ali zgolj ogledate na Facebook strani MARCE.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.