Ali je to gol leta? Francijo navdušila "bomba" s šestdesetih metrov!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Tunizijski nogometaš je s svojim golom poskrbel za kandidaturo za zadetek leta.
Oglej si celoten članek

Padli velikan francoskega nogometa St. Etienne se z vso silo bori za obstanek med francosko elito, potem ko zaseda poslednje mesto na lestvici.

Klub, ki je s svojimi enajstimi državnimi naslovi rekorder med francoskimi klubi, letos svojim navijačem ni ponudil mnogo priložnosti za veselje, a je vsaj za trenutek nasmeh na lica navijačev "Zelenih" narisal Tunizijec Wahbi Khazri, ki je v soboto dosegel enega najlepših zadetkov leta.

Na gostovanju pri neposrednem nasprotniku v boju za obstanek je namreč Tunizijec v 16. minuti izenačil na 1:1 in s tem postavil tudi končni rezultat, potem ko se je po nevarnem napadu domačih Khazri dokopal do žoge, stekel proti sredini igrišča, nato pa s kančkom očesa opazil, da je domači vratar Alexandre Oukidja zapustil svoja vrata.

Nekdanji nogometaš Bastie, Bordeauxa, Sunderlanda in Rennesa se je tako odločil za sijajen strel s približno šestdesetih metrov, ki je popolnoma presentil Metzovega vratarja.

St. Etienne tekme ni uspel dobiti in ostaja na zadnjem mestu na lestvici, a je vsaj njihov nogometaš s svojim zadetkom postal prava spletna senzacija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.