Šport > Nogomet
8784 ogledov

Ali je to gol leta? Francijo navdušila "bomba" s šestdesetih metrov!

Wahbi Khazri Reševalni pas/Twitter
Tunizijski nogometaš je s svojim golom poskrbel za kandidaturo za zadetek leta.

Padli velikan francoskega nogometa St. Etienne se z vso silo bori za obstanek med francosko elito, potem ko zaseda poslednje mesto na lestvici.

Klub, ki je s svojimi enajstimi državnimi naslovi rekorder med francoskimi klubi, letos svojim navijačem ni ponudil mnogo priložnosti za veselje, a je vsaj za trenutek nasmeh na lica navijačev "Zelenih" narisal Tunizijec Wahbi Khazri, ki je v soboto dosegel enega najlepših zadetkov leta.

Na gostovanju pri neposrednem nasprotniku v boju za obstanek je namreč Tunizijec v 16. minuti izenačil na 1:1 in s tem postavil tudi končni rezultat, potem ko se je po nevarnem napadu domačih Khazri dokopal do žoge, stekel proti sredini igrišča, nato pa s kančkom očesa opazil, da je domači vratar Alexandre Oukidja zapustil svoja vrata.

Nekdanji nogometaš Bastie, Bordeauxa, Sunderlanda in Rennesa se je tako odločil za sijajen strel s približno šestdesetih metrov, ki je popolnoma presentil Metzovega vratarja.

St. Etienne tekme ni uspel dobiti in ostaja na zadnjem mestu na lestvici, a je vsaj njihov nogometaš s svojim zadetkom postal prava spletna senzacija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice