Šport > Nogomet
11158 ogledov

Nekdanjega zvezdnika Reala in PSG-a izbranka napadla ter povozila z avtom

Jesé Rodriguez Profimedia
Par je novico sicer demantiral, a mu španski tisk niti najmanj ne verjame.

Nekdanji zvezdnik Real Madrida in kasneje nesramno bogatega PSG-a, ki danes brani brave španskega drugoligaša Las Palmasa, Jesé Rodriguez, se je ponovno znašel v središču škandala, potem ko so se španski mediji razpisali, da naj bi ga njegova izbranka povozila z avtomobilom.

O tej novici so se razpisali tudi vsi pomembnejši španski športni mediji, pri tem pa so se sklicevali na zgodbo pri "Canarias 7", kjer so zapisali, da je bil Jesé v Gran Canarii s svojim dekletom Aurah Ruiz na enem izmed koncertov, po koncu slednjega pa naj bi med parom prišlo do spora, na koncu pa naj bi ga njegova izbranka napadla z avtomobilom ter mu pri tem zapeljala preko noge.

Na društvenih mrežah se je medtem že pojavil posnetek te noči, na katerem se vidi, da Jesé v bolečinah ne more hoditi brez pomoči prijatelja.

Toda celotno zgodbo so pod vprašaj postavili pri njegovem klubu Las Palmasu, kjer so zapisali, da nogometaš normalno trenira ter je pripravljen za prihodnje tekme. Novico o sporu in napadu sta demantirala tudi Jesé in Ruizova, a španske medije vseeno nista prepričala.

Par ima sicer za seboj že precej burno preteklost. Ko je Jesé še igral (oziroma sedel na klopi) pri PSG-u, je njegovo dekle dosti polnilo tamkajšnji rumeni tisk, za pravi škandal pa sta poskrbela kmalu po rojstvu njunega otroka, ko je nogometni zvezdnik varal Ruizovo z njeno najboljšo prijateljico.

Par je takrat prekinil svojo vezo, PSG pa je svojega nogometaša, ki je pred tem imel še štiri otroke z drugima dvema dekletoma, odpustil, ker naj bi škodil ugledu kluba.

Jesé Rodriguez | Avtor: Profimedia Profimedia

Nogometni zvezdnik ter zvezda resničnostnih šovov pa naj bi se medtem že pobotala, a če je verjeti pisanju španskih medijev o domnevnem napadu, tudi že spet sprla.

Jesé je sicer svojo člansko pot začel pri slovitem Real Madridu, za katerega je zbral 94 nastopov in 18 zadetkov, s Kraljevskim klubom pa je pred svojim prestopom k PSG-u osvojil špansko prvenstvo, Kraljevi pokal ter dve Ligi prvakov in eno Klubsko svetovno prvenstvo. 

Pri PSG-u je v štirih sezonah zbral vsega 18 nastopov in 2 zadetka, večino časa pa je preživel na posojah, kjer je nastopal za Las Palmas, Stoke City, Real Betis ter Sporting Lizbono. Po prekinitvi pogodbe s Parižani, s katerimi je osvojil en državni naslov in en ligaški pokal, se je leta 2020 vrnil v Las Palmas.

Jesé Rodriguez | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice