Šport > Nogomet
3657 ogledov

Nekdanjega nogometnega reprezentanta našli mrtvega, zvezanih rok

Nikolaos Tsoumanis Twitter
Tragičen konec izginulega nogometaša.

Iskalna akcija grške policije za tamkajšnjim pogrešanim nogometašem Nikolaosom Tsoumanisem se je tragično končala. Njegov avtomobil so namreč našli v bližni Soluna, v njem pa je ležalo truplo nesrečnega nogometaša.

Nikolaos Tsoumanis | Avtor: Twitter Twitter

Po pisanju grških medijev naj bi 31-letnikovo truplo našli v bližini tamkajšnjega pristanišča, nogometaš pa je imel roki zvezani s plastičnima vezicama, vzrok smrti pa je bilo davljenje. Policija je tako že odprla preiskavo, ki bi morala dati odgovore na številna vprašanja, ki zadevajo ta primer.

Levi bočni branilec je nekdaj veljal za velikega grškega talenta, nastopal je za reprezentanco do 21 let, vso svojo kariero pa je preživel v Grčiji, kjer je branil branil barve številnih klubov, izmed katerih je bil najbolj slovit Aris, pri katerem je igral štiri sezone.

Nikolaos Tsoumanis | Avtor: Twitter Twitter

Njegova kariera se sicer ni razvijala po pričakovanjih, tako da je pred letošnjo sezono podpisal pogodbo s svojim matičnim klubom, grškim tretjeligašem Makedonikosom, za katerega pa ni nikoli več nastopil.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.