Ali je to najspektakularnejši avtogol vseh časov? (Video)

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Avtor sicer nenamernega, a vrhunskega loba, je mladinec ruskega Zenita, ki je ob vračanju žoge svojem vratarju zadel lob svojega življenja.
Oglej si celoten članek

Če vprašate nogometaše, ne obstaja takšna stvar, kot je najlepši ali najspektakularnejši avtogol. Obstajajo samo najgrši in najbolj boleči.

40 mesecev zapora Nogometaš pošastno pretepel svoje dekle

A če bi vendarle lahko izbirali najlepši avtogol vseh časov, bi bil eden izmed glavnih kandidatov mladi ruski nogometaš Maksim Levin, ki je svojega vratarja premagal tako, da ga je pri vračanju žoge s kakšnih 40 metrov od gola in malce s strani velemojstrsko lobal.

Na srečo mladega ruskega nogometaša pa njegov avtogol ni igral prevelike vloge, saj je njegov Zenit kljub zaostanku na koncu premagal Anži s 4:1.

Neverjetno Vodovodar, ki že 20 let ne igra nogometa, prejel vpoklic v reprezentanco

Mojstrovino mladega Levina si lahko pogledate v spodnjem videu, od 7:35 dalje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.