Alkohol ali kaj močnejšega?

Foto: Print Screen maradona
Legendarni Argentinec je neusahljiv vir škandalov.
Oglej si celoten članek

Nekdanji argentinski nogometaš Diego Armando Maradona je znova poskrbel za zgražanje svetovne javnosti.

Po spletu je namreč zaokrožil posnetek 57-letnika, ki je pod vplivom neznanih substanc sedel za volanom svojega avtomobila in poskušal odgovarjati na vprašanja novinarjev.

Predstavniki sedme sile so Maradono prestregli med obiskom rodne Argentine. Slavni nogometaš in aktualni predsednik beloruskega kluba Dinamo Brest je bil očitno v zelo slabem stanju, saj je ob novinarskih vprašanjih le nerazločno momljal.

Maradona je  bil negativne pozornosti deležen že na svetovnem prvenstvu v Rusiji, kjer je norel na tekmi Argentine in Nigerije. Slavni nogometaš, ki ima dolgoletne težave z drogami in alkoholom, je na tribunah uprizoril pravcati šov, po koncu srečanja pa je zaradi povišanega pritiska celo potreboval zdravniško pomoč.

"Uglajen kot vedno" Na čem je bil Maradona? Končal v rokah reševalcev


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.