Šport > Nogomet
17276 ogledov

Na čem je bil Maradona? Končal v rokah reševalcev

Diego Armando Maradona
Legendarni Argentinec je blestel v častni loži.

Tekma med Argentino in Nigerijo je bila čustveno naporna tudi za mnoge še vedno najboljšega argentinskega nogometaša vseh časov. Diego Armando Maradona si je tekmo svojih naslednikov ogledal iz častne lože na stadionu v Sankt Peterburgu, večkrat pa ga je poiskala tudi kamera. In seveda zabeležila nekaj nenavadnih scen.

Najprej se je veliki Diego razveselil zadetka Lionela Messija v 34. minuti, ob njegovi reakciji pa se je kar nekaj uporabnikov socialnih omrežij spraševalo, kaj je tokrat pojedel sloviti Argentinec, ki se je v preteklosti že večkrat boril z odvisnostjo od drog.

Lionel Messi ARG proti NIG Šport Po preobratu znan še drugi udeleženec osmine finala iz skupine D

Po navedbah argentinskih medijev, ki jih povzema francoska tiskovna agencija AFP, se je 57-letnemu "zlatemu dečku" argentinskega nogometa močno dvignil pritisk. Njegovo stanje se je nato sicer umirilo, tako da je naposled lahko sam zapustil stadion.

Maradona je v preteklosti imel že resne zdravstvene težave. Med drugim naj bi se zdravil za odvisnost od kokaina, leta 2007, ko je preživel en mesec v bolnišnici, pa naj bi bil povsem blizu smrti.

Komentarjev 7
  • prijon 12:52 27.junij 2018.

    Los Zahos.

  • Lovebites 11:05 27.junij 2018.

    Saj pa ze vsak ve,da je navadna propalica,ki je pred vec kot 20 leti nekaj dosegel,zdaj pa se kar misli,da je nek faktor.Diego,zbudi se,2018 je.Ce na mesec zmece vase nekaj kil koke,logicno,da mu mozgani vec ne funkcionirajo.

  • perhan63 08:57 27.junij 2018.

    zakokanec