Allegri si je nadel ostroge: že podpisal s Spursi?

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski športni dnevnik Corriere dello Sport je na petkovi naslovnici udaril z novico, da je pogodbo s Tottenhamom že podpisal nekdanji trener AC Milana Massimiliano Allegri.
Oglej si celoten članek

Po poročanju dnevnika Corriere dello Sport je vse dogovorjeno – Massimiliano Allegri naj bi že podpisal pogodbo za prevzem Tottenhama, ki ga bo v roke dobil pred začetkom naslednje sezone, ko se poslovi naslednik in nekdanji pomočnik Andréja Villasa-Boasa, bivši vezist Spursov Tim Sherwood.

Novica iz Italije je udarila kot strela z jasnega na Otoku, kjer se ime Allegrija do začetka letošnjega leta trenerja AC Milana praktično ni omenjalo v povezavi s Tottenhamom. "Programirani" trener ene izmed najbogatejših ekip v Evropi je bil namreč dolgo nizozemski selektor Louis van Gaal.

Že več mesecev v Londonu

Allegri naj bi na White Hart Lane s seboj pripeljal tudi pomočnika Maura Tassottija, ki zaenkrat pomaga njegovemu nasledniku Clarenceu Seedorfu na San Siru. Allegri že več mesecev živi v Londonu in se uči angleščine, da bi bila tranzicija čim bolj gladka, dodajajo italijanski kolegi. 

Tottenham bo v prihodnji sezoni najverjetneje znova igral v Evropski ligi. S tekmo več ima na šestem mestu Premier League sicer le še tri točke prednosti pred Manchester Unitedom, potem ko se je sezona s predčasnim odhodom Villasa-Boasa ob večmilijonskih okrepitvah in napovedanem (tihem) boju za naslov razpletla precej klavrno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.