Almagro ugnal prvega nosilca

Foto: Žurnal24 Nicolas Almagro je z močnimi udarci razorožil Davida Nalbandiana.
Španski teniški igralec Nicolas Almagro je zmagovalec teniškega turnirja v Acapulcu. V finalu je presenetljivo gladko premagal prvega nosilca Argentinca Davida Nalbandiana.
Oglej si celoten članek
 

Acapulco (ATP), finale

N. Almagro (ŠPA, 6) : D. Nalbandian (ARG, 1) 6:1, 7:6 (1)

Španec Nicolas Almagro je zmagovalec teniškega turnirja v mehiškem Acapulcu. Almagro je v finalu tekmovanja z nagradnim skladom 536 tisoč evrov ugnal prvega nosilca Argentinca Davida Nalbandiana in tako dosegel četrto posamično zmago v karieri.

Šestopostavljeni Almagro je svojega nasprotnika presenetil z gladko zmago v dveh nizih predvsem zaradi svojega začetnega udarca, saj Nalbandian ni našel orožja za njegovih dvanajst asov."Kadar nekoga ne moreš premagati z boljšim tenisom, moraš delati na svojem pristopu k igri. To sem danes počel že od prve točke naprej, napadal s servisom in tekmecu vsilil svojo agresivno igro. To je na koncu prevesilo jeziček na tehtnici v mojo korist," je po dvoboju povedal Almagro, trenutno 28. na jakostni lestvici ATP.

Nalbandian, ki je imel pred tokratnim dvobojem za sabo deset zaporednih zmag, pa je le še dodal: "Ni kaj, Almagro je danes pokazal odličen tenis, nedvomno si je zmago zaslužil."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.