Šport
11 ogledov

Almagro ugnal prvega nosilca

Nicolas Almagro je z močnimi udarci razorožil Davida Nalbandiana. Žurnal24 main
Španski teniški igralec Nicolas Almagro je zmagovalec teniškega turnirja v Acapulcu. V finalu je presenetljivo gladko premagal prvega nosilca Argentinca Davida Nalbandiana.
 

Acapulco (ATP), finale

N. Almagro (ŠPA, 6) : D. Nalbandian (ARG, 1) 6:1, 7:6 (1)

Španec Nicolas Almagro je zmagovalec teniškega turnirja v mehiškem Acapulcu. Almagro je v finalu tekmovanja z nagradnim skladom 536 tisoč evrov ugnal prvega nosilca Argentinca Davida Nalbandiana in tako dosegel četrto posamično zmago v karieri.

Šestopostavljeni Almagro je svojega nasprotnika presenetil z gladko zmago v dveh nizih predvsem zaradi svojega začetnega udarca, saj Nalbandian ni našel orožja za njegovih dvanajst asov."Kadar nekoga ne moreš premagati z boljšim tenisom, moraš delati na svojem pristopu k igri. To sem danes počel že od prve točke naprej, napadal s servisom in tekmecu vsilil svojo agresivno igro. To je na koncu prevesilo jeziček na tehtnici v mojo korist," je po dvoboju povedal Almagro, trenutno 28. na jakostni lestvici ATP.

Nalbandian, ki je imel pred tokratnim dvobojem za sabo deset zaporednih zmag, pa je le še dodal: "Ni kaj, Almagro je danes pokazal odličen tenis, nedvomno si je zmago zaslužil."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.