Alonso na domačem terenu začel najhitreje

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Fernando Alonso je dobil uvodni prosti trening dirkačev formule ena pred nedeljsko dirko za VN Španije. Ferrarijev as je na drugem treningu nato za 17 tisočink sekunde zaostal le za svetovnim prvakom Sebastianom Vettlom (Red Bull), ki je bil na prvem treningu šele devetnajsti.
Oglej si celoten članek

Fernando Alonso je na uvodnem treningu prehitel moštvenega kolega pri Ferrariju Brazilca Felipeja Masso za dve desetinki sekunde, za njima pa sta se zvrstila Jean Eric Vergne (Toro Rosso) in Romain Grosjaean (Lotus).

Slabše je šlo svetovnemu prvaku in vodilnemu v letošnjem točkovanju Nemcu Sebastianu Vettlu, ki je s svojim Red Bullom na uvodnem treningu pristal šele na 19. mestu, položaj pred moštvenim kolegom Markom Webbrom.

Vettel je bil nato najhitrejši na drugem prostem treningu, kjer je z le 17 tisočinkami zaostanka drugi čas dosegel domačin Alonso, tretjega pa drugi Red Bullov voznik Webber.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.