Šport > Moto športi
16 ogledov

Alonso na domačem terenu začel najhitreje

felipe massa ferrari dani alves Reuters
Fernando Alonso je dobil uvodni prosti trening dirkačev formule ena pred nedeljsko dirko za VN Španije. Ferrarijev as je na drugem treningu nato za 17 tisočink sekunde zaostal le za svetovnim prvakom Sebastianom Vettlom (Red Bull), ki je bil na prvem treningu šele devetnajsti.

Fernando Alonso je na uvodnem treningu prehitel moštvenega kolega pri Ferrariju Brazilca Felipeja Masso za dve desetinki sekunde, za njima pa sta se zvrstila Jean Eric Vergne (Toro Rosso) in Romain Grosjaean (Lotus).

Slabše je šlo svetovnemu prvaku in vodilnemu v letošnjem točkovanju Nemcu Sebastianu Vettlu, ki je s svojim Red Bullom na uvodnem treningu pristal šele na 19. mestu, položaj pred moštvenim kolegom Markom Webbrom.

Vettel je bil nato najhitrejši na drugem prostem treningu, kjer je z le 17 tisočinkami zaostanka drugi čas dosegel domačin Alonso, tretjega pa drugi Red Bullov voznik Webber.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.