Alonso zapustil bolnišnico

Foto: EPA
Foto: EPA
Fernando Alonso, dvakratni svetovni prvak v formuli 1, je zapustil bolnišnico. V njo je bil prepeljan po nesreči na nedeljskih testiranjih v Barceloni.
Oglej si celoten članek

Triintridesetleni McLarnov voznik je zapustil bolnišnico, odšel pa je domov na nadaljni počitek in okrevanje. Tako je že znano, da bo izpustil tretji, zadnji del testiranj, ki se v Barceloni začnejo v četrtek. Nadomestil ga bo testni voznik McLarna Kevin Magnussen. Sezona se bo sicer začela 15. marca z dirko za Veliko nagrado Avstralije.

Fernando Alonso je v nedeljo sicer ob trku utrpel pretres možganov. Pri Mclarnu so v ponedeljek sporočili, da je opravil preglede in da je vse "povsem normalno". V britanskem moštvu so odločno zanikali nekatera namigovanja, da je nesrečo povzročil stik dirkača z elektriko zaradi napake v bolidu. Podatki, ki so jih zbrali s pomočjo telemetrije, naj bi kazali, da je bil Alonso pri zavesti do samega trka, saj je zaviral in prestavljal v nižje brzine.

"Lepo je videti, da je Fernando zapustil bolnišnico. Na testih se bom potrudil po najboljših močeh, da bo dirkalnik pripravljen za dirko v Melbournu," je na twitterju Alonsov odhod iz bolnišnice pokomentiral Magnussen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.