Alves bo nosil Abidalovo številko

Foto: EPA
Foto: EPA
Branilec Barcelone Dani Alves bo v prihajajoči sezoni v spomin na Érica Abidala nosil številko 22.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometaš Éric Abidal si je želel podaljšati z Barcelono, vendar Katalonci niso bili zainteresirani, zato se je 33-letnik vrnil v Monaco, kjer je podpisal enoletno pogodbo. Njegovo številko (22) bo v prihajajoči sezoni nosil Dani Alves. Branilec je bil eden izmed Abidalovih najboljših prijateljev na Camp Nouu, njegovo staro številko (2) pa bo v prihodnji sezoni nosil Martin Montoya.

Abidal se je svojemu dobremu prijatelju zahvalil preko Twitter profila. ''Dani, hvala ti za to gesto. Si več kot le prijatelj. Uživaj v novem dresu,'' je zapisal 33-letni Francoz.

Poleg Alvesa so številko zamenjali tudi številni drugi nogometaši. Pedro Rodríguez, ki je imel številko 17, bo v novi sezoni nosil številko 7, ki se je sprostila z odhodom Davida Ville v Atlético Madrid. Alex Song bo namesto številke 25 nosil številko 17. Sergi Roberto bo imel številko 24, Cristian Tello pa 20.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.