Šport > Nogomet
46 ogledov

Alves bo nosil Abidalovo številko

Abidal Alves Barcelona Mallorca Liga BBVA Španija liga prvenstvo EPA
Branilec Barcelone Dani Alves bo v prihajajoči sezoni v spomin na Érica Abidala nosil številko 22.

Francoski nogometaš Éric Abidal si je želel podaljšati z Barcelono, vendar Katalonci niso bili zainteresirani, zato se je 33-letnik vrnil v Monaco, kjer je podpisal enoletno pogodbo. Njegovo številko (22) bo v prihajajoči sezoni nosil Dani Alves. Branilec je bil eden izmed Abidalovih najboljših prijateljev na Camp Nouu, njegovo staro številko (2) pa bo v prihodnji sezoni nosil Martin Montoya.

Abidal se je svojemu dobremu prijatelju zahvalil preko Twitter profila. ''Dani, hvala ti za to gesto. Si več kot le prijatelj. Uživaj v novem dresu,'' je zapisal 33-letni Francoz.

Poleg Alvesa so številko zamenjali tudi številni drugi nogometaši. Pedro Rodríguez, ki je imel številko 17, bo v novi sezoni nosil številko 7, ki se je sprostila z odhodom Davida Ville v Atlético Madrid. Alex Song bo namesto številke 25 nosil številko 17. Sergi Roberto bo imel številko 24, Cristian Tello pa 20.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.